Betflag – det bästa italienska sportspelet

Betflag scommesse

Eftersom BetFlag är en helt italiensk plattform, har vi beslutat att lägga bookmakaren under ett förstoringsglas för att förstå om det är värt att öppna ett spelkonto eller dra nytta av denna portal för dina onlinespel.

Vi har därför beslutat att analysera allt, genom tråd och med tecken, så att läsaren kan dra nytta av vår erfarenhet på BetFlag. Det första man säger, innan man går in på meriterna, är att det är en bookmaker som har erhållit ADM-licensen och därför klassificeras som laglig och säker, samt respekterar de nuvarande reglerna inom sektorn.

BetFlag välkomstbonus

En av de aspekter som många tittar på är den med välkomstbonusen. Vad tänkte BetFlag för att belöna de som bestämmer sig för att registrera sig på sin webbplats och börja satsa genom att validera sitt spelkonto?

BetFlag erbjuder, som många andra bookmakare idag, en bonus som kan väljas och väljas när du registrerar och öppnar ett konto. Specifikt är detta en summa som till och med kan uppgå till 210 €.

Hur släpps denna bonus? 10 € garanteras omedelbart utan behov av en första insättning. Det finns få bookmakare som låter dig få ett bonusbelopp utan att göra en insättning på spelkontot.

Denna bonus, om än liten, erkänns inom 24 timmar och med den kan du placera spel (inte live-vadslagning). Specifikt kan det användas för satsningar med odds på minst 3,5 och innan en återkallelse måste en rollover av x3 uppnås.

För att se den andra delen av bonusen erkänd måste du dock känna till lite detaljer. Specifikt är € 200 det maximala belopp som kan erhållas. För att få bonusen måste du göra den första insättningen. Det är en återbetalning på 50% av det betalade beloppet. Som ofta händer, för att dra fördel av bonusen måste du respektera vissa poäng. Först måste en insats på € 4 läggas med en insats på 3,50. I händelse av att spelet går förlorat, kommer du att få en bonus motsvarande 50% av det belopp som betalas upp till maximalt € 200.

Relevanta nyheter